Блог

Додадени уште 5 нови поткасти

Во вториот месец од постоењето на Podcasts.mk, од вашите пријави, додадовме уште 5 нови поткасти, ви препорачуваме да ги погледнете и да дознаете нешто ...

Додадени 13 нови поткасти во првите две недели
Додадени 13 нови поткасти во првите две недели

Во првите две недели од постоењето на првиот македонски поткаст агрегатор, добивме повеќе барања за поткасти кои не беа достапни на платформата...