Додадени уште 5 нови поткасти

Објавено: 19.04.2024 | Категорија: Поткасти

Во вториот месец од постоењето на Podcasts.mk, од вашите пријави, додадовме уште 5 нови поткасти, ви препорачуваме да ги погледнете и да дознаете нешто повеќе за баскетот и НБА, што да очекувате од трудничкиот процес, како да живеете поодржливо и екосвесно, повеќе информации за дневните случувања и најактуелните теми од глобалната сцена и се разбира што работат младите во Македонија.

  1. Да не се лажеме со Хаџи-Јанев
  2. The Voice of MAAA
  3. Yes for Less
  4. Труднички Муабети
  5. Од Клупа

Се надеваме дека ќе уживате во проширената селекција на Podcasts.mk. Погледнете ги уште денеска и поддржете ја македонската креаторска заедница!

Доколку недостасува вашиот поткаст, искористете ја формата на следниот линк.