Идеи и сугестии

Имаш идеја како да ја подобриме платформата?

Доколку имаш идеја како да ја подобриме платформата за сите корисници или сакаш да оставиш коментар за тоа како нешто функционира, слободно пиши ни преку формата подолу.

*