Контакт

Генерални контакт информации

Podcasts.mk е продукт на Блинк Маркетинг и Медија ДОО Скопје,
ул. Димитријa Чуповски 22А/2-6, Центар, 1000 Скопје.

За генерални информации, прашања или помош со платформата слободно користете ја формата подолу за да нѐ контактирате.

За пријавување на нов поткаст: Кликнете тука

За пријавување на технички проблеми, багови или идеи за подобрување на платформата:

Контакт форма