Додадени 13 нови поткасти во првите две недели

Објавено: 18.03.2024 | Категорија: Поткасти

Додадени 13 нови поткасти во првите две недели

Во првите две недели од постоењето на првиот македонски поткаст агрегатор, добивме повеќе барања за поткасти кои не беа достапни на платформата. Во прилог ви ги претставуваме новододадените поткасти, со цел да ја промовираме домашната креаторска заедница.

 1. Сакам да кажам
 2. За секого по нешто
 3. Обични луѓе
 4. Одраз
 5. In Medias Res
 6. Зошто?
 7. ПлусИнфо Поткаст
 8. Echo Tech Minds
 9. Celebrate Life
 10. SportCast
 11. Женското здравје во фокусот
 12. Генерација ММ
 13. Како си?

Погледнете ги уште денеска и поддржете ја македонската креаторска заедница!

Доколку недостасува вашиот поткаст, искористете ја формата на следниот линк.